🎁 Un cadou 100% personalizat 🇷🇴 Produs Român și Calitate Superbă 📦 Livrare gratuită peste 200 RON

6 sfaturi utile pentru decorarea camerei copilului tău

Decorarea camerei unui bebeluș necesită o planificare în avans dacă doriți să mobilați camera noului membru al familiei cu stil și siguranță. Iată ce trebuie să faceți și ce nu trebuie dacă vreți să decorați cu stil camera copilului. 

Să deveniți părinte este o experiență minunată care nu-și pierde niciodată magia, fie că este primul copil sau al cincilea. Diferența este că, în calitate de părinte, dobândiți din ce în ce mai multă experiență cu fiecare copil. 

Decorarea unei camere de bebeluș confortabilă, și sigură este o idee grozavă și, datorită internetului, veți găsi o mulțime de sfaturi și trucuri despre cum să decorați camera prichindelului.   

Cu toate acestea, încercările și stresul familiilor însărcinate nu sunt pierdute pentru mamele și tații care, în mod evident, caută soluții simple, rapide și practice pentru a-și mobila camera copilului. Vă oferim aici câteva sfaturi foarte utile.  

1. Vopsirea camerei copilului - cu cât mai repede cu atât mai bine

Cea mai importantă regulă este să se termine cât mai repede cu zugrăvirea sau cu orice altă lucrare prăfuită (tencuieli, sigilări etc.). Vă recomandăm cu tărie să faceți acest lucru înainte de nașterea copilului. Nu este ușor să începeți să renovați o casă cu un copil. A doua regulă, sau ar trebui să o numim linie directoare, este de a alege o culoare liniștitoare. Nu trebuie să alegeți combinația tipică "roz dacă e fată, albastru dacă e băiat". Puteți folosi o varietate de combinații de culori pastelate pentru a crea o atmosferă modernă și confortabilă în cameră, atâta timp cât folosiți inteligent celelalte elemente decorative. Nu vă faceți griji, vă putem ajuta și în acest sens.

2. Aveți grijă cu luminile 

Ochii bebelușului sunt încă foarte sensibili în primele câteva săptămâni sau luni. Nu folosiți lumini strălucitoare, LED-uri care luminează direct pe pătuț. O lumină plăcută și caldă ar trebui să fie folosită ca lumină de tavan sau o lumină locală mai mică (cum ar fi o lampă de masă). Nu în ultimul rând, aranjați o lampă de noptieră care oferă o lumină foarte slabă. De asemenea, nu este necesar să îl opriți pe timp de noapte. Este foarte neplăcut când vrei să te uiți la copilul tău noaptea și trebuie să aprinzi o lumină puternică care te orbește. De asemenea, veți beneficia mai târziu de o lampă de noapte, deoarece, dacă copilul dumneavoastră începe să se teme de întuneric, această lumină va rezolva problema temporară.

babaszoba berendezese

3. Alegeți imagini elegante și semnificative pentru peretele dvs.

Dumneavoastră și bebelușul trebuie să vă simțiți confortabil în camera copilului. Puteți decora camera bebelușuluicu o mulțime de imagini și decorațiuni, dar nu este neapărat important să pictați pereții cu scene cu ursuleți de pluș. Puteți lăsa acest lucru pentru mai târziu, când copilul dvs. poate decide care este personajul său preferat de desene animate pe pereți. O imagine a bebelușului sau o constelație lângă pătuț este o soluție pe care mulți părinți o aleg. Un poster pentru bebeluși surprinde dimensiunea reală a bebelușului dvs. într-un desen liniar minimalist și discret. Iar o harta stelară poate reprezenta data nașterii copilului, în stele. Ambele vă vor face să vă simțiți bine, atât în momentele dificile, cât și în cele minunate.

babaposzter

4. Controlați lumina naturală din cameră

Dacă doriți să puteți ajusta eficient perioadele de somn ale micuțului dumneavoastră, folosiți un storcător. Adesea, lumina directă a soarelui prin fereastră poate deranja copilul dimineața sau la apus. O jaluzea poate fi o investiție excelentă pe termen lung.

5. Nu ascultați opiniile altora 

Poate că ați învățat acest lucru înainte sau după nuntă, dar dacă nu, vă reamintesc: nu ascultați părerile altora. Nașterea unui copil este o experiență intimă, oricât de mult ar dori rudele și prietenii să nege acest lucru. Toată lumea va avea o părere despre motivul pentru care griul nu este o culoare bună pentru trei sferturi din partea dreaptă sus a peretelui, sau de ce ar trebui să fie uns cu ulei de floarea-soarelui în colțul din dreapta al camerei copilului (nu este nevoie, nu există, am folosit-o doar ca o ilustrare a unui exemplu grotesc), pe care unchiul mătușii tale neliniștite ar putea să o sugereze. Pe scurt, mergeți în funcție de gusturile dumneavoastră și ale partenerului dumneavoastră.

6. Numai organizat

Viața unui nou părinte este haotică. Încercați să faceți ca pepiniera să fie cât mai logică și mai simplă. Nu o supraaglomerați și nu o aglomerați cu lucruri pe care copilul dvs. ar putea să nu le folosească timp de câteva luni sau chiar ani.  

Amenajarea camerei perfecte pentru copii

După ce ați luat în considerare toate punctele și ați citit încă 12 articole pe această temă (pentru că așa sunt părinții, vor ce e mai bun pentru copiii lor), tot ce trebuie să faceți este să puneți în practică cele mai bune sfaturi și să vă apucați de treabă. Puteți comanda un poster pentru bebeluș și o constelație pentru camera copilului dumneavoastră aici.