🎁 Un cadou 100% personalizat 🇷🇴 Produs Român și Calitate Superbă 📦 Livrare gratuită peste 200 RON

Un cadou pentru toate tipurile de personalitate

Doriți să oferiți persoanei iubite un cadou cu adevărat unic de Crăciun, care să se potrivească cu adevărat personalității sale? Ei bine, nu este o sarcină ușoară, dar din fericire avem cadoul potrivit pentru fiecare tip de personalitate.

Cadouri pentru toate tipurile de personalitate la Our Magical Stars.

Pentru designerii de interior

Sfat: Posterul orașului

Trebuie să aveți un prieten sau un membru al familiei care iubește designul interior. Întotdeauna este un puzzle să alegi un ornament dacă vrei să-i surprinzi cu unul. Ce culoare ar trebui să aibă, se potrivește cu împrejurimile, îi va atrage. Am putea continua la nesfârșit cu aceste criterii. Soluția este evidentă. Afișul orașului este un element de design modern care se potrivește perfect în orice casă și este garantat că îl va da gata pe "decorator".

De asemenea, pentru că aveți libertatea de a alege culoarea, de la auriu la un simplu alb. De asemenea, puteți alege între aspectul premium, clasic și minimalist, ceea ce face acest cadou și mai unic. Alegeți locația dvs. specială și creați afișul orașului.

Pentru îndrăgostiții

Sfat: Harta stelară cu fotografii

Pentru acele cupluri despre care știi că se văd doar într-o ceață violet și știi că se iubesc și că iubesc fiecare minut pe care îl petrec împreună. Da, poți să le oferi ceva care să le placă cu adevărat. Soluția este o hartă foto stelară. Tot ce trebuie să faci este să găsești o fotografie cu ei împreună și să afli când a fost făcută. Iar pe site-ul nostru, puteți introduce data și crea harta stelară perfectă cu un mesaj concis. Va fi un cadou pe care nu-l vei primi niciodată de la altcineva!

Dar, bineînțeles, dacă mergeți într-o direcție clasică și nu găsiți o fotografie cu ei împreună, puteți opta pentru o hartă stelară în formă de inimă. Și aici puteți alege dintr-o varietate de combinații de culori.

ajándék ötlet minden személyiségtípusnak

Pentru globe-trotteri

Sfat: Posterul orașului

O idee de cadou pentru unchiul tău pe care îl vezi doar în persoană în Ajunul Crăciunului, pentru că mereu se rătăcește în altă parte a lumii? Ce poate fi mai simplu: află care este orașul sau locul lui preferat, unde are sentimente speciale și creează un poster de oraș cu un mesaj personal special pentru el pe site-ul nostru. Călătorii din întreaga lume vor adora acest cadou.

Părinți fericiți 

Sfat: Poster pentru copii (desen de linie)

Viața de proaspăt părinți nu este întotdeauna o plăcintă cu bezea. Înveselește-le ziua și viața de zi cu zi cu un așa-numit poster pentru copii. Un poster pentru nou-născuți este mai mult un desen unic, care surprinde noul membru al familiei într-un mod unic și atemporal. Un poster în raport 1:1, ceea ce înseamnă că dimensiunea reală a copilului va fi realizată pe poster după ce introduceți informațiile pe pagina de comandă. Aici, tot ce trebuie să afli de la persoana căreia vrei să-i oferi cadoul este când s-a născut și câte grame cântărea când a venit pe lume.

babaposzter - vonalrajz

Pentru iubitorii de animale 

Sfat: harta stelară cu câine, pisică sau laba piciorului

Știți, cei care fac mini torturi aniversare pentru căței și închiriază un apartament cu două camere pentru pisicuțe, astfel încât să existe loc de joacă pentru cei cu blană. Ei sunt cei care vor avea ochii în lacrimi când vor derula harta noastră cu stelele animalelor de companie, concepută special pentru categoria celor care iubesc animalele de companie.

Alegeți dintre versiunile pentru pisici, câini sau labe. Dacă puteți afla când s-a născut sau când a fost adoptat pisoiul sau cățelușul dumneavoastră, înseamnă că sunteți pe cale să câștigați. Dacă nu, adăugați doar un mesaj frumos și data la care îi veți oferi cadoul.

Pentru cei foarte apropiați

Sfat: Harta stelară clasică

Da, știm, nu este o personalitate, iar articolul nostru se referă la tipurile de personalitate și la darurile care le însoțesc. Totuși, trebuie să menționăm cea mai importantă categorie când vine vorba de cadouri: membrii apropiați ai familiei, partenerul și prietenii apropiați. În aceste cazuri, sugestia noastră este clasica hartă stelară.

În ea, puteți specifica o locație specială, o dată și un mesaj personal, pe care le vom transforma în ceva cu adevărat special, care va fi mândru de locul de pe unul dintre pereții camerei.

Un cadou personal, pentru toată lumea
Pe site-ul nostru, veți găsi o hartă stelară, un desen liniar sau un poster de oraș imaginativ pentru toată lumea. Fie că este vorba de mame, tați sau mătuși morocănoase, cu imaginea potrivită și mesajul potrivit, puteți aduce un zâmbet pe fața tuturor.

Există ceva mai important?