🎁 Un cadou 100% personalizat 🇷🇴 Produs Român și Calitate Superbă 📦 Livrare gratuită peste 200 RON

Decor de toamnă: cum să vă decorați casa pentru toamnă?

Fiecare anotimp are frumusețea lui și fiecare ne oferă ocazia de a începe cu o tabula rasa. Prin aceasta mă refer la un nou aspect al locuinței, dar și la eliminarea tuturor lucrurilor vechi și a dezordinii care s-au acumulat în ultimele luni, ca parte a unei curățeniei. Apoi poți începe proiectul de decorare de toamnă! 

După ce ați făcut partea cea mai grea - curățenia și curățarea gunoiului - nu mai rămâne decât să decorați. Mai jos găsiți câteva sfaturi despre cum puteți să vă aranjați casa pentru toamnă. 

Dovleacul și Halloween-ul 

Pentru mine, toamna este specială dintr-un anumit motiv. Halloween, deși știu că nu este o sărbătoare tradițională română, m-a fermecat încă din copilărie. Costumele amuzante, personajele ușor înfricoșătoare și diferitele lucruri ingenioase care înconjoară această atmosferă m-au fascinat întotdeauna. De aceea nu mi-e teamă să abordez motivele dovleacului în perioada octombrie-noiembrie, folosindu-le cu îndrăzneală la capitolul decorațiuni de toamnă.

őszi dekoráció: Halloween

Coronița de la ușă

Coronița de ușă din frunze înșirate este un element decorativ "etern", chiar dacă nu mai este cu adevărat verde, ci mai degrabă gălbuie. Cu toate acestea, nu este o regulă prestabilită că trebuie să fie făcută numai din frunze sau că poate fi amplasată numai pe ușă. Dacă vă simțiți creativi, poate fi chiar și o piesă centrală cu fructe sau alte accesorii. Din moment ce citiți acest articol, probabil că aveți chef de așa ceva. Hai, fă-o!

Pulover aruncat: transformă-l într-un dovleac! 

Din nou dovleac. Dar nu în forma tradițională. Dacă aveți niște haine de lână pe care ați vrut să le aruncați la coșul de gunoi, mai gândiți-vă o dată. Pentru că există câteva utilizări cunoscute pentru ea. Una dintre ele este să faceți dovleci. Da, ați citit bine. Vedeți aici cum se procedează. 

őszi dekoráció: gyapjú sütőtök

Imagini în culorile toamnei 

O reîmprospătare sezonieră a artei de perete este întotdeauna o idee bună. Un singur tablou sau o singură pictură poate da un aspect complet diferit casei tale și tot ce trebuie să faci este să agăți un tablou nou. Unul dintre orașele mele preferate este New York, de care am amintiri de toamnă foarte plăcute, așa că, în timpul sezonului de toamnă, am pus întotdeauna un poster unic al acestui oraș.

őszi dekoráció: debreceni hangulat

Șemineu

Știu, știu, nu toată lumea poate instala un șemineu în casă doar pentru că a venit toamna. Cu toate acestea, aș dori să subliniez faptul că există deja multe soluții creative. De exemplu, un șemineu electric este un alt element al unei locuințe care vă poate încălzi cu adevărat și vă poate pregăti casa, și pe voi, pentru sezonul Crăciunului. Toamna, oferă, de asemenea, o atmosferă minunată (și căldură, bineînțeles). 

Blană falsă

Știi, acea blană artificială foarte plăcută pe care o treci mereu cu mâna când ai ocazia. O decorațiune din blană artificială maro de bună calitate pentru canapeaua ta îți va da cu adevărat acel aer de toamnă pe care ți-l doreai și îți vei mulțumi pentru această investiție la iarnă. 

őszi dekoráció: faux szőrme

Suport pentru fagure de miere în borcan

Lumânările sunt, de asemenea, un element emblematic al decorațiunilor de toamnă.  Duceți conceptul de suport de lumânări la un alt nivel și realizați un suport de lumânări de casă, completat cu motive autumnale. Aveți nevoie doar de câteva frunze frumoase, lipici și un borcan. Puteți vedea aici cum se face acest lucru.  

Epilog

Știu că nu este o carte, dar simt că se impune un epilog. Toamna are o atmosferă minunată. După zilele călduroase de vară, vine cu o vreme răcoroasă, care ne dă ocazia să ne ghemuim într-un colț al casei cu o pătură și o carte bună și să ne relaxăm, să ne luăm timp pentru ceva ce nu am avut ocazia să facem în timpul sezonului estival aglomerat. 


Gândiți-vă la toamnă ca la o perioadă care vă încurajează să încetiniți puțin ritmul. Faceți timp pentru lucrurile care vă relaxează. Acest lucru poate include să dați casei voastre un aer de toamnă, pentru care aveți câteva idei mai sus. Vă veți simți cu siguranță mai bine dacă locuința voastră se adaptează la atmosfera de toamnă/iarnă. Până la urmă, cel mai important lucru nu este doar ca locuința să arate bine, ci ca VOI să vă simțiți bine în ea.