🎁 Un cadou 100% personalizat 🇷🇴 Produs Român și Calitate Superbă 📦 Livrare gratuită peste 200 RON

Idei de imagini pentru peretele dormitorului

Atunci când căutați idei de imagini pentru dormitor, cu ce întrebare ar trebui să începeți? Care este stilul dormitorului și cu ce linie de stil doriți să începeți. Este o idee bună să planificați din timp ce temă doriți să alegeți. Pinterest este prietenul tău, există o mulțime de variante din care poți alege, dar ai grijă și să nu-ți aglomerezi pereții și dormitorul cu lucruri inutile.

Dacă vă imaginați un dormitor boem, nu ezitați să folosiți elemente de croșetat, lucrări de artă abstractă geometrică și elemente ușoare, cu cât mai puține "reguli". Grafica minimalistă, desenele cu linii unice pot fi alegeri excelente.

Atunci când amenajați un dormitor, este important să vă amintiți că acest spațiu este un loc de odihnă și relaxare, unde vă puteți lăsa în ”mâinile”  somnului odihnitor. În funcție de ceea ce crezi, poți găsi pe internet o mulțime de articole cu reguli și mari "NU" pentru decorarea dormitorului tău. Un exemplu este plasarea unei oglinzi deasupra patului din dormitor, care nu este recomandată conform principiilor feng shui, și nici din motive de siguranță. 

 

haloszobai falikep otletek

Având în vedere elementele esențiale, am evidențiat câteva idei de imagini pentru dormitorul tău.

Galerie de artă de peretele dormitorului

Să te hotărăști ce vrei să-ți pui deasupra capului în timp ce dormi nu este atât de ușor pe cât ai crede, mai ales când există atât de multe soluții creative din care poți alege. Numai în gama noastră veți găsi opțiuni precum constelații, postere pentru copii, postere unice pentru orașe sau chiar postere cu stele pentru câini. Totuși, acestea nu sunt toate variantele. Să trecem la subiect. O galerie este o soluție excelentă, deoarece nu trebuie să alegeți o singură imagine și puteți chiar să vă jucați cu amplasarea. Puteți varia culorile ramelor, dimensiunea imaginilor, stilul, practic tot ce doriți.

Tapiserie

Când ne gândim la idei de imagini pentru dormitor, rareori ne gândim la tapiserie. Vă voi spune de ce. Aproape toată lumea se gândește la acest element din vechiul dormitor al bunicii lor. Deși vă poate aduce amintiri plăcute, poate că nu doriți să mergeți pe această cale pentru propriul dormitor. Asta până când veți citi această secțiune. Pentru că atunci când vorbim despre tapiserii, nu ne referim neapărat la ceea ce credeți voi. Articolele croșetate pot fi elegante, dar puteți evoca un stil frumos deasupra patului cu orice material.

Rafturi

Rafturile plutitoare sunt disponibile în mai multe forme și înfățișări. Asigurați-vă că sunt montate corespunzător și este recomandat să nu umplați rafturile deasupra patului pline de lucruri foarte grele. O hartă stelară, un desen în linie sau chiar un afiș pentru bebeluși pe raft în compania unei lumânări parfumate, mână în mână cu o plantă mai mică, poate emana o atmosferă grozavă. Bibliotecile trebuie așezate lângă sau vizavi de pat.

Sub stele - harta stelelor deasupra patului

De-a lungul vieții noastre, trăim multe evenimente de care ne amintim cu drag. Alegerea unei hărți stelare ca pictură de perete poate adăuga o atmosferă magică și unică în dormitorul tău. O hartă stelară este o creație care arată poziția exactă a stelelor în momentul și locul pe care îl alegeți, pe un poster foarte elegant. Ar putea fi ziua nunții, primul sărut cu partenerul tău sub stele sau chiar nașterea copilului tău.

Există numeroase cercetări care arată că stelele au un efect de reducere a stresului asupra noastră, mai ales atunci când le atribuim o semnificație. Ce poate fi mai bun decât să adormi gândindu-te la una dintre cele mai frumoase experiențe din viața ta?

Din fericire, noi vă putem ajuta în acest sens. Puteți crea hărți stelare personalizate, dar nu numai. Puteți alege dintre foarte multe forme, culori, dimensiuni și rame. Nu ezitați să navigați pe site-ul nostru.

Arta abstractă

Aici puteți da frâu liber laturii artistice. Mergeți în direcția abstractă dacă doriți să creați un punct focal în dormitor. Un element care atrage privirea. Îți oferă cu adevărat ocazia de a arăta cine doarme cu adevărat aici. Ca să nu mai vorbim de faptul că poate fi cu totul unic, ceva ce nu veți vedea nicăieri altundeva. Dă-ți frâu liber și pune un element cu adevărat unic pe peretele dormitorului tău.

Tapet

Puteți crea un așa-numit perete de accent deasupra patului, pe care îl puteți decora cu un tapet pe care îl considerați atractiv. Modelul tapetului poate fi multiplu pe toți pereții, dar peretele din spatele patului poate fi un loc ideal pentru a plasa un tapet de bun gust. Asigurați-vă că materialul tapetului este realizat dintr-un material natural. În cazul unui dormitor, tapetul din hârtie este o opțiune, deoarece este o zonă mai puțin frecventată. Alegeți un tapet în tonuri calde, evitând culorile îndrăznețe.

Sumar

Deși poate părea că alegerea tapetului pentru dormitor este o alegere dificilă, nu uitați un lucru: aveți întotdeauna opțiunea de a-l schimba. Așa că nu vă gândiți prea mult la asta. Dormitorul este un spațiu cu adevărat unic, pe care ar trebui să îl decorezi după propriul gust, nu după așteptările altora. Acest lucru este valabil pentru întreaga casă, dar mai ales pentru această cameră. De asemenea, merită să rețineți din acest articol că acest spațiu trebuie să emane calm, iar elementele decorative pe care le alegeți trebuie să reflecte acest lucru. Energie pozitivă și emoții pozitive. Vă dorim mult noroc în alegerea elementelor potrivite!