🎁 Un cadou 100% personalizat 🇷🇴 Produs Român și Calitate Superbă 📦 Livrare gratuită peste 200 RON

Idei unice de cadouri de ziua de naștere pentru femei - 8 cadouri utile și unice

Idei de cadouri pentru iubita ta, mama ta sau cea mai bună prietenă a ta pentru a le face ziua de naștere pe cât se poate de bună!  

Poate fi un adevărat factor de stres atunci când încerci să găsești idei de cadouri pentru ziua de naștere, mai ales dacă persoana căreia vrei să îi oferi ceva este de sex feminin. Nu este ușor să alegi un cadou pentru o femeie, după cum știu femeile însele.

Povestea regelui Matei și a fetei istețe ne vine în minte atunci când vorbim despre idei unice de cadouri de ziua de naștere.

Fă-l unic, fă-l frumos, nu prea scump, dar nici prea ieftin. Nu fiți lipicioși, dar nici prea simpli. Ce poate fi mai ușor decât un astfel de cadou?

Încercăm să facem imposibilul. Idei unice de cadouri de ziua de naștere pentru femei: 

1. Pijamale/Netoane

Simplu și grozav. De ce sunt pijamalele un cadou minunat? Pentru că pot fi personalizat. Bărbații își pot surprinde partenerii cu o cămașă de noapte sexy, dar puteți merge într-o direcție mai diversificată. Puteți chiar să-i cumpărați soacrei voastre pijamale. Bineînțeles, o pijama simplă cu buline va funcționa și aici, vei obține un preț mai bun, iar soacra își va putea înlocui în sfârșit cămașa de noapte uzată. Pijamalele sunt un cadou minunat pentru orice femeie.

2. Evaporator

Dacă doamna aleasă nu are un vaporizator sau un umidificator de uleiuri esențiale, ai dat lovitura. Cumpărați-i un vaporizator împreună cu un ulei esențial frumos mirositor, veți face o afacere bună. După aceea, puteți fi siguri că sărbătorita se va pierde în lumea uleiurilor esențiale și va continua să vorbească despre ce cadou minunat i-ați făcut. 

3. Harta stelară

Femeile iubesc cadourile romantice. Bineînțeles, există și excepții. Dar aceste excepții tot funcționează pe bază de emoții. Nu este vorba de sexism, înainte ca cineva să-și facă o idee greșită, ci de biologie. Un cadou care face apel la emoții nu poate fi ignorat. Un astfel de cadou este o hartă stelară. Dacă simți că partenera ta are deja de toate și nu ai nici cea mai vagă idee ce să îi iei, oferă-i o fotografie cu data primului vostru sărut, cu o constelație unică. Dacă există un copil în ecuație, este și mai ușor: nașterea unui copil este un moment de neuitat pentru toată lumea. Dacă le oferiți acest moment, cu siguranță va fi greu de depășit acest cadou. Aceasta este o idee cu adevărat unică de cadou pentru ziua de naștere.

4. Postere pentru copii

La fel ca o hartă stelară, al doilea cel mai bun cadou dacă ați avut recent un copil în familie este un poster pentru bebeluși. În cazul în care nu știați despre ce este vorba, un poster pentru nou-născuți este o colecție de mai multe modele unice care vă surprind bebelușul într-un mod unic și atemporal. Un poster în raport 1:1, ceea ce înseamnă că dimensiunea reală a copilului va apărea pe poster. Recomandăm acest lucru pentru cei de care sunteți foarte apropiați și care preferă să ofere o amintire decât un cadou.

5. Set de prosoape 

Este cunoscută ca fiind o obsedată de curățenie? Atunci nu este nimic mai ușor pentru tine. Un set de prosoape este visul ei. De obicei, este un produs pe care nu îl cumpără, deoarece probabil că este prea scump doar pentru a avea 3 prosoape identice, dar i-ar plăcea să vadă setul în baia ei frumoasă și curată, unde ar putea mânca chiar de pe jos. 

6. Mașină de fabricare a laptelui vegetală

Dacă ești bărbat, probabil că clipești în fața ecranului. Da, există așa ceva. Dacă știi că doamna căreia vrei să îi oferi cadoul este sănătoasă și mănâncă sănătos, atunci există o probabilitate foarte mare ca ea să NU consume lapte de vacă. Ei bine, ce mănâncă? Lapte de cocos scump sau chiar lapte de migdale. Dar toate acestea pot fi înlocuite de o mașină de lapte vegetală. O să te adore pentru această idee.

7. Cadou legat de animale de companie

Nici cu asta nu poți rata. Dacă aveți animale de companie, acestea sunt iubite, și foarte mult. Puteți combina două lucruri geniale. O hartă stelară și un animal de companie. Există, de asemenea, o hartă stelară pentru câini, care arată grozav pe perete și care este garantat să vă aducă lacrimi de bucurie atunci când vă despachetați cadoul unic. Data poate fi ziua în care ați adoptat un animal, prima dată când l-ați salutat sau pur și simplu ziua în care prietenul dumneavoastră cu patru picioare a venit pe lume. Un cadou perfect pentru iubitorii de animale. 

8. Dacă este imposibil să cumperi ceva pentru ea

Adesea, cea mai bună idee este cea mai simplă. Dacă nu crezi că ar fi mulțumită de niciunul dintre cadouri, nimeni nu va cruța banii. Bine, nu-i dați bani, pentru că nu e elegant. Cu toate acestea, un voucher de cadou rambursabil este. Dacă știi care este magazinul ei preferat, ai câștigat. Cunpără un card cadou și împachetaază-l frumos. Este atât de simplu. 

După cum puteți vedea, alegerea unui cadou pentru femei nu este o sarcină imposibilă. Doamnele și domnișoarele sunt fenomene frumoase, complexe și unice și merită cadouri de un calibru similar. 

Extra tipp:

Ce NU ar trebui să dai niciodată?

Cană. Cana este cel mai impersonal cadou pe care mi-l pot imagina. Toată lumea are câte o duzină de ele. Da, este valabil chiar dacă este o cană personalizată. Asta ca să spunem doar că nu ai avut nicio idee ce să-i cumperi și ai mâzgălit pe ea "cea mai bună soție din lume". Singurul lucru mai rău decât asta este un set de duș. Singurul lucru pe care îl au în comun este că niciuna dintre ele nu mai încape pe raft și că există o mulțime din ele.