🎁 Un cadou 100% personalizat 🇷🇴 Produs Român și Calitate Superbă 📦 Livrare gratuită peste 200 RON

O imagine unică pe perete, o caracteristică specială a hărții stelare

De ce să alegeți cel puțin o hartă stelară pentru casa dumneavoastră? Ce este o hartă stelară și de ce este ea specială pentru noi?

Ce dă personalitate casei tale?

Părerea noastră personală este că nu Ikea sau orice alt magazin de mobilă pentru casă sau de bricolaj vă va oferi idei unice. Deși putem găsi aici lucruri frumoase și elegante, nu ar trebui să copiem în casele noastre coperta unei reviste similare.  Știți sfatul acela de a nu merge niciodată la cumpărături flămând? Veți cumpăra prea multă mâncare de care nu veți avea nevoie. 

Acest lucru este valabil și în cazul în care aveți pereți goi acasă și doriți să agățați rapid o poză cu un cactus verde care arată bine, dar nu are nicio semnificație pentru dumneavoastră.

 

Linia emoțională

Primul și cel mai important element al unei case este ca atunci când intri în ea să te simți bine. Îți place când ești acasă și ești înconjurat doar de lucruri care sunt importante sau utile pentru tine.

Îți amintești imaginile brodate de bunici pe perete? Probabil că au simțit un sentiment de mândrie știind că o fotografie personală le decora casa. Ceva la care au lucrat, sau poate o fotografie făcută de o rudă apropiată și primită în dar. Ideea este că este ceva personal.  Așa se întâmplă adesea cu o operă de artă. Nu contează cât de mare este tabloul sau ce culoare are rama, ci cum te face să te simți. Cum te simți și la ce te gândești când te uiți la ea. Și la asta se reduce totul:

csillagterkep

Imaginați-vă că retrăiți din nou și din nou un eveniment pe care îl iubiți  - asta transmite harta cu stele

Puteți găsi hărți stelare în mai multe dimensiuni, în mai multe culori și chiar în mai multe modele. Dar cel mai important lucru este că o puteți personaliza. Prin aceasta nu ne referim doar la culori sau la model, ci și la mesaj și la eveniment. Harta stelară îți arată poziția stelelor și a planetelor în funcție de un anumit loc și timp. Ce ar putea să vă facă mai mare plăcere decât să aveți o imagine elegantă, semnificativă și emoționantă pe peretele camerei dvs. de copii: data nașterii copilului dvs., capturată în stele.

O hartă stelară nu este doar elegantă ci și precisă.

Folosim datele World Space Needs de pe site-ul nostru pentru a crea o hartă stelară, care conține pozițiile exacte a peste 118.000 de stele, astfel încât vom ști exact unde se aflau stelele în momentul special. Și pentru a ilustra acest lucru, o vom imprima pentru dvs. pe o hârtie foto de foarte bună calitate, într-o varietate de dimensiuni și stiluri.

Poziționarea

În funcție de mărimea tabloului pe care îl alegeți, va trebui să îi găsiți un loc în casă. Pentru o imagine de stea mai mare, cel mai bine este să o plasați într-o poziție proeminentă, centrală, pe peretele camerei. Acesta poate fi deasupra patului din dormitor sau în spatele canapelei din camera de zi.

Dacă doriți să alegeți o imagine mai mică și mai discretă, o puteți plasa în cercul de imagini sau tablouri despre care este vorba în harta stelară. Dacă doriți să vă surprindeți ziua nunții sub forma unei hărți stelare, atunci aceasta trebuie să fie inclusă în fotografiile de pe peretele/masa de nuntă. Cel mai bine este să o așezați și aici în mijloc, deoarece stilul fotografiilor va fi diferit de cel al hărții cu stele, astfel încât va înconjura frumos lucrarea de artă cu mesajul său individual.

Ce este asta? - interogare garantată

O hartă stelară este frumoasă și atrăgătoare. Dacă aveți oameni noi care vă vizitează casa, puteți fi siguri că le va atrage atenția această piesă specială. Prima lor întrebare va fi "ce e aia de pe perete" sau "de unde a apărut aia"? - Și aici, dacă doriți, există o temă pe care o puteți lua imediat. Puteți să le vorbiți despre eveniment, despre design și despre faptul că acesta nu este nimic altceva decât poziția exactă a stelelor în ziua, ora și minutul exact în care a avut loc evenimentul.

Mai multe sfaturi pentru a vă ajuta să vă faceți pereții mai unici:

  1.       Alegeți cel puțin o imagine mare - o imagine de perete mare va atrage instantaneu atenția, chiar și una mică.
  2.        - chiar și într-un apartament mare. Alb-negru este recomandat pentru un stil minimalist, iar colorat sau abstract pentru o personalitate colorată.
  3.       Creați o galerie murală - alegeți un perete pentru a expune cu stil fotografiile de familie. Nu aglomerați fiecare parte a casei cu ele la întâmplare. O secțiune dedicată este cea mai bună.
  4.       Instalează un perete de tip "feature wall" - un perete de tip feature wall este conceput pentru a atrage privirea și a evidenția tabloul sau mobilierul de lângă el.