🎁 Un cadou 100% personalizat 🇷🇴 Produs Român și Calitate Superbă 📦 Livrare gratuită peste 200 RON

Despre livrare

LIVRARE ÎN TOATĂ ȚARA !

Produsele de pe această pagină vor fi expediate în termen de 2-5 zile de la data comenzii, după modul specificat de tine. Nu putem accepta responsabilitatea pentru întârzierea livrării, din cauza partenerului nostru de logistică. Poti solicita pachetul la locul de muncă sau la adresa personală între orele 9:00 și 17:00 în zilele lucrătoare.

Îţi recomandăm să specifici o adresă de livrare sigură, unde  vei fi găsit de curier între orele 9:00 și 17:00. Dacă alegi modalitatea de plată prin ramburs , ia în considerare,  să ai numerar necesar pentru a achita produsul. Când comanzi, poţi introduce alte detalii de expediere în caseta de comentarii (de exemplu sediu, număr de poartă, etc.). Dacă ai probleme cu livrarea, te rugăm să suni la serviciul clienților al partenerului nostru de logistică. Pentru informații exacte, foloseşte codul de urmărire, furnizat în e-mailul de confirmare.

Ambalăm produsele cu atenție și le predăm serviciului de curierat. Costul de livrare este 15-30 RON, in funcție de modalitatea de livrare.

Dacă doreşti sa cumperi un produs doar sub formă digitală, livrarea este întotdeauna gratuită, și poţi plăti cu cardul, sau prin transfer bancar.

 

PLATA PRIN RAMBURS

Prin modalitate de plată cu ramburs, contravaloarea pachetului  se achită la agentul de curierat. Vei primi o chitanță care confirmă preluarea, şi achitarea pachetului. Factura va fi trimisă la adresa de e-mail specificată în comandă, cu o zi înainte de expediere.

 

TRANSPORTUL ESTE GRATUIT PENTRU COMENZI DE PESTE 200 RON

Coletul tău va fi livrat gratuit pe tot teritoriul României, dacă valoarea comenzii tale depășește 200 RON.

Daca ai orice altă întrebare, contactează-ne: 

E-mail: info@ourmagicalstars.com

Telefon: 0745.410.386