🎁 Un cadou 100% personalizat 🇷🇴 Produs Român și Calitate Superbă 📦 Livrare gratuită peste 200 RON

Dreptul de returnare si Garanție

1. Ce fel de garanție oferim?

Vezi informații și detalii complete la rubrica “Drept de retur”.

2. Cum pot să vi-l trimit înapoi?

Te rugăm să ne contactezi la adresa info@ourmagicalstars.com sau la numărul de telefon: 0745.410.386, și te vom ajuta! Înainte de a returna, te rugăm să ne prezinți factura eliberată de noi, cu care ai cumpărat produsul. Facturi electronice care confirmă achiziția, vor fi mereu furnizate la adresa ta de e-mail. Pentru returnarea produsului ai la dispoziție 30 zile.

3. Cine este taxat pentru retur?

Produsul va fi returnat pe cheltuiala proprie.

4. Dacă am returnat produsul, când mi se returnează banii?

Promitem că transferăm prețul integral de achiziție în contul tău bancar, în termen de 15 zile de la returnarea produsului.

Vă rugăm să trimiteți în scris la adresa de email de unde ați primit mostra comenzii Banca si Contul dvs. IBAN în care doriți returnarea banilor. În urma verificării produsului returnat, vă vom anunța dacă vetți beneficia de retur integral al valorii produsului sau dacă se aplica anumite rețineri. În situația în care doriți păstrarea produsului, îl vom trimite noi la dumneavoastră dacă veți plăti transportul necesar livrării.

Mulțumim pentru înțelegere, și pentru că ați acordat timp să citiți, înainte de a da o comandă.

5. Când nu vă pot returna produsul?

Dacă ai depășit termenul de 30 de zile, sau dacă produsul nu îndeplinește criteriile specificate la capitolul Drept de retur.

Foarte important ❗️❗️ Ținând cont că produsele noastre sunt fragile, vă rugăm să deschideți coletele de față cu curierul, pentru a putea sesiza pe loc eventualele nereguli, deteriorări, etc.. în cazul acesta curierul vă poate întocmi un proces verbal, iar noi vă putem garanta returnarea sumei achitate pentru produsul comandat. Vă mulțumim pentru înțelegere!

6. Dacă am alte întrebări?

Trimite un mesaj la adresa noastră: info@ourmagicalstars.com, sau sună-ne la numărul de telefon: 0745.410.386, și te ajutăm cu drag.