🎁 Un cadou 100% personalizat 🇷🇴 Produs Român și Calitate Superbă 📦 Livrare gratuită peste 200 RON

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

✨🌃 Despre produsele noastre

Folosim catalogul Hipparcos 2 al Agenției Spațiale Europene (ASE), care cuprinde datele a 118 000 de stele. O bază de date de înaltă precizie, care este pregătit după informațiile satelitului Hipparcos care se află și acuma în spațiu. 

Sunt livrate hărți stelare complet precise. 

Deoarece pregătim fiecare hartă separat, vom trimite harta finală ca o previzualizare și dacă este necesar încă puteți schimba ORICE. 

Fiecare hartă stelară este creată cu maximă atenție și realizată cu ajutorul unor designeri profesioniști. În termen de o zi de la plasarea comenzii dvs., vă vom trimite un prim plan prin e-mail și dacă este nevoie vom efectua orice modificare (culoare, text) gratuit.  După acceptare previzualizării, vom pregăti imaginea pentru tipărire și apoi va fi predată partenerilor noștri pentru a le imprima. 

În timpul imprimării, folosim imprimarea lentă, astfel încât fiecare mic detaliu să fie perfect vizibil în imagine. Procesăm imaginile dvs. cu mănuși textile, ca să nu aveți nicio amprentă digitală atunci când o preluați. Înainte de ambalare, îndepărtăm praful pentru ca imaginile dvs. să fie lipsite de prăfuiri, iar după împachetarea atentă le vom preda partenerilor noștri de livrare. 

Desigur că da! Prețul acesteia începe de la 149 RON. 

În acest caz, puteți surprinde două momente importante pe un poster, care ar putea fi prima întâlnire și prima aniversare. Este o alegere superbă, dacă nu puteți alege doar un moment important. 

Deoarece fiecare hartă stelară este creată individual, cele două date vor fi diferite, dar în cele din urmă ambele vor reprezenta pozițiile reale ale stelei. 

Făcând clic aici, puteți să vă creați propria hartă stelară dublă.


Hărțile noastre stelare sunt disponibile în mai mult forme.

Cea mai populară este Harta tradițională a stelelor, care luminează fiecare încăpere cu claritatea și simplitatea sa. După aceasta urmează favorita îndrăgostiților, unde stelele serii speciale sunt în formă de inimă. În sfârșit, avem Harta dublă, pe care puteți surprinde chiar două momente speciale. 

Mărimi: 

→ 30x42, începând de la 139 RON

→ 50x70, începând de la 188 RON

Desigur, puteți comanda și ramă, dacă doriți. Cea mică este 125 RON, iar cea mare 165 RON. 

Pentru fiecare comandă, imaginea va fi trimisă ca o previzualizare pentru verificare la adresa de e-mail pe care ne-ați dat la plasarea comenzii. În toate cazurile, vă rugăm să ne informați sub forma unui răspuns dacă ați găsit-o adecvată, deoarece până când acest lucru nu se va întâmpla, nu îl vom pregăti pentru tipărire. 

Dacă găsiți greșeli sau doriți să faceți modificări, nu ezitați să ne trimiteți un e-mail și o vom remedia cât mai curând posibil și vom retrimite versiunea corectă. În fiecare caz, veți primi exact aceea ce ați acceptat anterior în previzualizare.

Tipărim pe hârtie germană pearl gloss de înaltă calitate (luciu de mătase) de 230 g. Folosim cerneală de imprimare ecologică și prietenoasă pentru copii, astfel încât culorile sunt mult mai vii și mai pline. Acest lucru garantează ca toate produsele noastre să fie de înaltă calitate, atemporale. Astfel putem adăuga 2 ani în plus la viața culorilor intense. 

Da, multe dintre produsele noastre pot fi comandate în format digital. 

Prețul produselor digitale încep de la 60 RON , iar cele mai scumpe sunt doar 75 RON .

Varianta digitală vă vom trimite prin e-mail fără subtitrări de previzualizare. Imaginea va fi de înaltă rezoluție: 6000x8400. Veți obține un format .png descărcabil pe care sunteți liber să îl imprimați de câte ori doriți. Harta digitală nu se poate lua în mână fizic. 

Puteți obține harta stelară digitală chiar în același zi. 

Făcând clic aici, puteți să începeți realizarea Hărții digitale.

📦| 🖼️ Despre ambalare și rame

Factura o trimitem prin e-mail, deoarece: 

- primim multe cereri să nu introducem factura în pachet, pentru că va fi expediat direct persoanei sărbătorite

- ne este foarte important protejarea mediului înconjurător

- este mult mai ușor de regăsit, nu se pierde sau rupe.

Ambalajul nostru este fabricat din materii prime FSC 100% colectabile și reciclabile selectiv, pe care le producem individual pentru a ajunge la dvs. în siguranță perfectă.

Îl ambalăm într-un cilindru de carton cu pereți groși sau într-o cutie dură cu 6 unghiuri. Datorită formei sale, oferă suport și protecție pentru hărțile dvs. 

Totuși, dacă se întâmplă ceva cu harta sau se rupe, vă rugăm să ne contactați și rezolvăm schimbul produsului. 

Desigur, puteți cumpăra de la noi ramă. Acestea sunt fabricate la comandă din lemn comprimat. 

Ramele sunt disponibile în trei culori: negru, alb și natural. 

La alegerea ramelor, am acordat multă atenție pentru a ne asigura că acestea se potrivesc perfect și reprezintă lumea stilului simplu, curat și minimalist. 

Datorită designului clasic, Harta Cerului va fi bijuteria fiecărei camere.

Rama mică (30x42) este 125 RON, iar rama mare (50x70) 165 RON. 

Din păcate, nu puteți comanda doar ramă de la noi. 

Dacă pe parcursul livrării rama se deteriorează sau se sparge, nu este nici o problemă. O vom schimba gratuit și vă vom trimite din nou cât mai curând posibil!

💵 Despre plată

⭐ Cea mai rapidă și mai simplă metodă este plata securizată cu cardul de credit, pe care îl puteți utiliza prin intermediul site-ului nostru. Datele bancare și ale cardului dvs. sunt în siguranță în timpul plății. Acestea nu pot fi văzute de alte persoane - deci nici de noi. 

⭐ La primirea coletului, puteți plăti produsul curierului prin ramburs. 

Când plasați comanda, puteți selecta opțiunea pe care doriți să o alegeți. De asemenea, este posibil să plătiți înainte cu cardul, dar este posibil și să plătiți prin card sau ramburs la primirea coletului. 

🚚 Despre livrare

Livrarea la domiciliu este gratuită peste 200 RON, altfel este 20 RON.

Pachetele vor fi livrate de serviciul de curierat Fan Courier. Ei vor face tot posibilul pentru a vă trimite pachetul cât mai curând posibil. Sunt partenerii noștri stabili și de încredere de mulți ani. 

Vă vor contacta prin SMS în ziua livrării și vă vor suna înainte de expediere. Astfel veți ști exact când va sosi coletul și nu va trebui să vă faceți griji. 

Dacă nu puteți ridica pachetul, nu există nicio problemă, deoarece acesta va rămâne la cel mai apropiat birou poștal timp de 10 zile după livrarea nereușită, de unde îl puteți ridica ulterior fără costuri suplimentare.

De obicei, produsul comandat va ajunge la 2-3 zile după acceptarea prim planului. 

Da, se poate rezolva. Vrem să vă oferim în continuare această variantă. 

Însă în acest caz, trebuie să plătiți înainte și să ne scrieți ca și comentariu la plasarea comenzii sau prin e-mail.

😬 Ați întâmpinat probleme? ❤️ Noi vă ajutăm!

Încercăm să rezolvăm fiecare problemă, deoarece pentru noi, satisfacția clienților noștri este pe primul loc. 

Dacă pe parcursul timpului harta s-ar deteriora (se rupe, se răstoarnă ceva pe ea, etc.) atunci vă trimite un exemplar nou fără ramă în schimbul unei sume simbolice.

Dacă aveți întrebări sau comentarii, vă rugăm să ne contactați. Puteți să ne trimiteți e-mail pe adresa ourmagicalstars.info@gmail.com , să ne scrieți pe Facebook https://www.facebook.com/ourmagicalstars/ sau să ne sunați pe numărul 76767564543 între orele 10 și 17. Noi vă vom răspunde cât se poate de repede.